TEXBER

SERVEIS

Està destinat a empreses que volen comercialitzar un teixit, saben quines prestacions i funcionalitat volen, i desitgen que un sol interlocutor s’encarregui de tot el procés, de la compra del fil, a la fabricació de teles, fins als acabats.

El nostre objectiu

El nostre objectiu és ajustar-nos a les demandes del client per facilitar-li la feina tant com sigui possible. Oferim un servei a mida de les necessitats del client.

El servei el formen fins a quatre mòduls

N

Mòdul tècnic

Podem assessorar al client en el disseny tècnic del teixit (construcció, matèries, tintura, acabats, etc.) i en el disseny estètic.

N

Mòdul matèria primera

Podem gestionar la compra de la matèria primera.

N

Mòdul fabricació del teixit

Podem fabricar la roba a les nostres instal·lacions d’ordit i teixidura.

N

Mòdul acabat i confecció

Podem gestionar l’acabat de la roba i la seva confecció.

Treballem amb multitud de fibres diferents:

N

Naturals

Cotó, lli, llana
N

Artificials

Viscosa
N

Sintètiques

polièster, acríliques, elàstiques, aramides, bactericides

Quins serveis donem?

A Texber volem satisfer totes les demandes dels nostres clients. És per aquesta raó que l’ajudarem en totes les preses de decisions que necessiti i l’orientarem així cap a una de les nostres divisions de l’empresa. La nostra dilatada experiència en el sector ens ha portat a fabricar una gran diversitat de productes per als nostres clients:

Camiseria / Roba informal / Protecció laboral / Roba de la llar / Tapisseria / Automoció / Teixits industrials / Geotèxtils / Teixits sanitaris

A Texber estem preparats per assumir importants volums de feina. Comproveu-ho.