La nostra empresa

Texber és una empresa tèxtil especialitzada en la fabricació de teixits.

Una mica d’història

L’any 1983 la família Canal-Corretger va fundar Texber SA. Van començar les activitats amb sis telers Picanol PGW d’excèntriques i amb una empresa camisera com a client principal. 
Més endavant, ens vam anar actualitzant i ampliant la maquinària fins que vam acabar instal·lant un total de vint telers dels models Picanol Gamma, Gammax i Optimax, els que tenim avui en dia. 

Fins al 2004 subcontractàvem l’ordit, però aleshores vam decidir instal·lar un ordidor seccional Comsa, que ordeix peces de fins a tres metres d’amplada i possibilita que proporcionem un servei més ràpid amb un pressupost molt ajustat. D’aquesta manera, ens vam estalviar el servei de transport, però, sobretot, vam augmentar la nostra capacitat de reacció en establir una integració vertical de serveis que va aportar fluïdesa a la relació entre la secció d’ordit i la de teixidura. 

L’any 2012 vam instal·lar una màquina de passar pintes automàtica, amb la qual també vam augmentar la nostra capacitat de resposta reduint considerablement el temps de passat. 

L’any 2014 vam signar un acord de col·laboració amb l’Innotex Centre de la Universitat Politècnica de Catalunya per reforçar el serveis de recerca i disseny que proporcionem als nostres clients.

La nostra infraestructura

Actualment som un equip de nou persones treballant a les instal·lacions de Texber, que estan situades en una nau industrial de 1.500 metres quadrats al polígon de la Plana d’Avià.

 
La maquinària amb què treballem permet produir teixits d’entre 1,1 i 3,4 metres d’amplada, amb vora tallada (amb tisores o resistència) o amb vora rematada; les màquines Jacquard s’encarreguen de teixir lletres o motius a les vores de les peces, i presentem el producte final enrotllat en bobines de qualsevol mida o bé en peces plegades. 

Els telers que hem instal·lat a la nau industrial de Texber són tots de pinça, una característica que contribueix a assegurar una flexibilitat més gran que no pas si utilitzéssim una altra mena de tecnologia (com, per exemple, la maquinària basada en aire) i també suposa una despesa energètica més baixa.

Com ens agrada treballar

A Texber treballem amb la premissa bàsica de convertir-nos en el proveïdor de referència dels nostres clients i això ho aconseguim dirigint els nostres esforços a oferir un bon servei, amb agilitat i flexibilitat. 
Els nostres valors se centren a treballar amb integritat i a assegurar la qualitat del producte final. Aquest punt distintiu, combinat amb una selecció acurada del personal, ens condueix a la nostra raó de ser: assessorar i satisfer els clients i que dipositin en Texber la confiança de saber que obtindran les millors peces de roba. 

A Texber millorem constantment la maquinària per fomentar la flexibilitat i la rapidesa

A Texber ens adaptem a qualsevol petició dels nostres clients.